Parkera med mobilen

Både snabbt & smidigt

Några av fördelarna är t.ex. att slippa stå i kö till biljettautomaten, lätt att förlänga parkeringstiden om mötet skulle dra ut på tiden och smidig betalning via faktura eller kopplat kontokort.

Man går på övergångsställe med mobilen i handen

Phone Park

Med Phone Park får du tillgång till alla olika parkeringsalternativ och tillstånd på våra parkeringar. Du kan starta och stoppa parkeringen när du vill eller du kan ange en viss tid för din parkering. Innan parkeringstiden löper ut får du en påminnelse i telefonen, så att du kan förlänga parkeringstiden om du behöver.

I Phone Park kan du också skaffa boendetillstånd, entreprenörstillstånd, månadsabonnemang eller förmånliga priser för tidsbestämd parkering, till exempel 7-dygns-, 14-dygns- eller 30-dygnsparkering. Om du abonnerar på månadstillstånd i ett låst garage får du automatiskt en virtuell nyckel så att du kan öppna garageporten med din telefon. Du betalar endast parkeringstaxan – inga andra avgifter tillkommer. Phone Park är kostnadsfri och finns både för iPhone och Android.

  • Ladda ner Phone Park från App Store eller Google Play.
  • Lägg in dina personliga uppgifter. Följ anvisningarna.
  • Ange områdeskod eller välj tillstånd.
  • Starta din parkering.

Med EasyPark kan bilisten starta sin parkering via en Smartphone-app eller genom ett samtal till talsvarstjänst. Tjänsten kan användas privat eller av företag. Det finns också möjlighet till att ha ett dubbelkonto där du snabbt och smidigt kan växla mellan företagsparkering och privatparkering i appen. Dina företagsparkeringar debiteras ditt företag och de privata parkeringarna debiteras ditt betalkort.

  • Ladda ner EasyParks app
  • Logga in: Följ anvisningarna på skärmen.
  • Ange områdeskod: Skriv in områdeskod eller hitta koden i appens karta.
  • Starta parkering:Välj p-tid genom att snurra på hjulet. Avsluta eller förläng p-tiden efter behov.

Klicka här för mer information.

Mina sidor företag Mina sidor