Boende hos Stena fastigheter

Snabbfakta

Fisksätra, Kvarngärdet, Sätra, Ekebo, Ängby Park, Vasagränd Jakobsberg, Pastellvägen

Uteplatser / garage

För hyresgäster hos Stena Fastigheter i Fisksätra, Kvarngärdet, Sätra, Ekebo, Ängby Park, Vasagränd Jakobsberg & Pastellvägen behövs ett digitalt parkeringstillstånd för att få använda deras parkeringsplatser och köpa en månadsbiljett. Parkeringstillståndet får du via appen PhonePark som finns att hämta hos både Google play och Appstore, se manualen och länkar nedan.

Varje hushåll kan nyttja max 2 st tillstånd för boendeparkering utomhus, det vill säga att du kan ha två stycken bilar inom ditt hushåll.

Notera att parkeringstillståndet måste vara registrerat och aktivt i PhonePark för att vara giltigt. Annars kan en kontrollavgift komma att utfärdas. Kostnaden för månadsbiljett betalas i betalautomat, via EasyPark eller Phone Park.

För att registrera och köpa tillstånd i appen behöver du ange ditt ”kontraktsnummer”, för att visa att du är hyresgäst hos Stena Fastigheter. I appen efterfrågas hyres-id som är en del av ditt kontraktsnummer som du hittar på ditt hyreskontrakt eller om du loggar in på Mina sidor (hos Stena Fastigheter), och exempelvis tittar på dina avier. I rutan för Hyres-id i appen anger du alla siffror förutom de 2 sista i kontraktsnumret. Exempel: Om ditt kontraktsnummer är 11111-11111-11 så skriver du i appen 11111-11111.

Hittar du inte ditt kontraktsnummer på Mina Sidor kontakta uthyrningstockholm@stena.com eller serviceanmälan 0771 – 40 50 50.

Garageplatser i Fisksätra

Parkeringstillstånd för garagen vid Karpgatan och Braxengatan i Fisksätra köps också via Phone Park. Mer information om Fisksätras garage hittar du här.

Letar du efter en parkeringsplats att hyra?

Gör din intresseanmälan här

Mina sidor företag Mina sidor