Garageplats i Fisksätra

Snabbfakta

Fisksätra

Nyrenoverat garage

Max 2 tillstånd per hushåll

Boende hos Stena Fastigheter i Fisksätra

Boende hos Stena Fastigheter i Fisksätra Är du boende hos Stena Fastigheter i Fisksätra och vill parkera i de nyrenoverade garagen behöver du ett digitalt parkeringstillstånd. Parkeringstillståndet köps via Phonepark som finns tillgänglig i Appstore och på Google play, se länkar och manualen nedan.

Varje hushåll kan köpa max 2 st tillstånd till garagen, det vill säga att du kan ha två stycken bilar inom ditt hushåll. Notera att parkeringstillståndet måste vara registrerat och aktivt i PhonePark för att vara giltigt. Annars kan en kontrollavgift komma att utfärdas.

Platserna i garagen är oreserverade. Det innebär att du inte får en reserverad plats specifikt för dig, utan att du med ett giltigt tillstånd får parkera på valfri ledig plats. Vi hyr inte ut fler tillstånd än det finns fysiska platser i garagen.

Vem kan köpa tillstånd till garagen?

Du kan köpa tillstånd till det garage som hör till din boendeadress. Bor du till exempel på Braxengatan är det Braxengaraget du har tillgång till att köpa tillstånd i. Under tiden garaget på Harrgatan renoveras kan boende på Harrgatan köpa tillstånd i Forellgaraget.

Kontraktsnummer

För att registrera och köpa tillstånd i appen behöver du ange ditt ”kontraktsnummer”, för att visa att du är hyresgäst hos Stena Fastigheter.

För att registrera och köpa tillstånd i appen behöver du ange ditt ”kontraktsnummer”, för att visa att du är hyresgäst hos Stena Fastigheter. I appen efterfrågas hyres-id som är en del av ditt kontraktsnummer som du hittar på ditt hyreskontrakt eller om du loggar in på Mina sidor (hos Stena Fastigheter), och exempelvis tittar på dina avier. I rutan för Hyres-id i appen anger du alla siffror förutom de 2 sista i kontraktsnumret. Exempel: Om ditt kontraktsnummer är 11111-11111-11 så skriver du i appen 11111-11111.

Hittar du inte ditt kontraktsnummer på Mina Sidor kontakta uthyrningstockholm@stena.com eller serviceanmälan 0771 – 40 50 50.

Garagen öppnas och stängs genom en digital nyckel via appen Parakey, du använder alltså mobilen som fjärrkontroll helt enkelt. Så förutom Phonepark-appen behöver du även ladda hem appen Parakey som då blir din digitala nyckel/tagg till garaget.

Letar du efter en parkeringsplats att hyra?

Gör din intresseanmälan här

Mina sidor företag Mina sidor