Phone Park

"Starta och stoppa parkeringen när du vill"

Parkera med mobilen

Både snabbt & smidigt

Några av fördelarna är t.ex. att slippa stå i kö till biljettautomaten, lätt att förlänga parkeringstiden om mötet skulle dra ut på tiden och smidig betalning via faktura eller kopplat kontokort.

Mockup på en telefon med Parking Partners app i displayen

Phone Park

Med Phone Park får du tillgång till alla olika parkeringsalternativ och tillstånd på våra parkeringar. Du kan starta och stoppa parkeringen när du vill eller du kan ange en viss tid för din parkering. Innan parkeringstiden löper ut får du en påminnelse i telefonen, så att du kan förlänga parkeringstiden om du behöver.

I Phone Park kan du också skaffa boendetillstånd, entreprenörstillstånd, månadsabonnemang eller förmånliga priser för tidsbestämd parkering, till exempel 7-dygns-, 14-dygns- eller 30-dygnsparkering. Om du abonnerar på månadstillstånd i ett låst garage får du automatiskt en mobil nyckel så att du kan öppna garageporten med din telefon. Du betalar endast parkeringstaxan – inga andra avgifter tillkommer. Phone Park är kostnadsfri och finns både för iPhone och Android.

  • Ladda ner Phone Park från App Store eller Google Play.
  • Lägg in dina personliga uppgifter. Följ anvisningarna.
  • Ange områdeskod eller välj tillstånd.
  • Starta din parkering.
Phone Park logo

Extern service

Phone Park kan erbjuda användaren lättillgänglig extern service. Det kan gälla allt från att hyra en bil, skoter eller cykel till att erbjuda förmånliga priser på däckbyten, biltvätt eller besiktning. Appen kan också laddas med riktade erbjudanden med biljetter till sportevenemang, rockgalor eller andra intresseaktiviteter.

Även här är det bara fantasin som sätter begränsningar. Den digitala tekniken ger oss alla möjligheter framöver och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla Phone Park till ett verktyg som ska kunna realisera alla fantasier vi har idag.

Mina sidor företag Mina sidor