Ung man håller i en mobil medan han lutar sig mot bilen

Om oss

Mobila & digitala lösningar för parkering

Parking Partners affärsidé är att utveckla tjänster som gör parkeringen enkel och lättillgänglig samtidigt som vi kan erbjuda ekonomiskt effektiva och digitala lösningar för fastighetsägarna.

Parking Partner är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. Vi arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder vi kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan vi ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

Parkeringsövervakning

Övervakning är viktig för att upprätthålla ordning på parkeringen, till exempel att någon inte parkerar på en plats som betalas av en annan. En viktig aspekt är också att parkeringen genererar intäkter som bland annat behövs för att hålla parkeringen i gott skick och även ge lönsamhet.

Kvinnlig parkeringsvakt

Vår kundtjänst

Vi har vår kundtjänst i egen regi detta betyder att du som önskar kommer i direkt kontakt med Parking Partner när du har några frågor gällande parkering eller utfärdandet av en kontrollavgift. Vår kundtjänst vet även hur det ser ut på våra områden och kan förklara vilka regler som gäller där.

Mina sidor företag Mina sidor