Fastighetsägare

"När ni vill ha ett etablerat parkeringsföretag"

Fastighetsägare

"När ni vill ha ett etablerat parkeringsföretag"

Parking Partner är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. Vi arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder vi kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan vi ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

Samarbeten

Hög servicenivå & korta beslutsvägar

Vi har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare som är allt ifrån några av Sveriges största fastighetsägare till mindre bostadsrättsföreningar.

Vi strävar alltid efter att hålla hög servicenivå och korta beslutsvägar. Vårt mål är att du som fastighetsägare eller förvaltare enkelt ska komma i kontakt med rätt avdelning hos oss, vilket resulterar i snabba besked och åtgärder.

För oss är det mycket viktigt att ta hänsyn till miljön i det arbetet vi utför och därför är vi mycket stolta över att vara miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 vad gäller projektering, drift, uthyrning, övervakning samt optimering av parkeringsytor. Våra certifieringar är godkända av RISE Research Institutes of Sweden.

Behöver du som fastighetsägare eller förvaltare hjälp med parkering eller har du några andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Mina sidor företag Mina sidor